Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Kateřina Viková
23. července 2023 10:08
Čas čtení 0:25

Na bratislavském Pridu se vyoutoval policista. Na akci dorazilo přes 15 tisíc lidí

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Na bratislavském festivalu Duhový Pride na podporu práv LGBTQ+ lidí učinil veřejný coming out přítomný policista.

V sobotu 22. července se v Bratislavě konal Duhový Pride, pochod za práva a příležitosti LGBTQ+ lidí. V centru slovenské metropole se sešlo přes 15 000 lidí, kteří přišli vyjádřit svou hrdost.

Byl mezi nimi i policista a facebookový administrátor Dávid Púchovský, který se na festivalu veřejně vyoutoval. Při vystoupení řekl, že to udělal pro ostatní LGBTQ+ policisty a policistky a také pro teenagery. Informoval o tom Deník N.

Dúhový Pride Bratislava 2023Dúhový Pride Bratislava 2023Dúhový Pride 2023 BratislavaDúhový Pride Bratislava 2023
Zobrazit galerii
(8)

Kromě Duhovéhu Pridu se v Bratislavě konal také pochod Hrdí na rodinu. Mezi oběma tábory došlo i ke slovní potyčce. Na naši reportáž z akce, která se u našich sousedů koná od roku 2010, se můžeš podívat níže.

23. července 2023 8:30 Čas čtení 0:24 Reportáž z Duhového Pridu v Bratislavě: „Jsme tady a vždy jsme tady byli. Jsme nezničitelní“ Reportáž z Duhového Pridu v Bratislavě: „Jsme tady a vždy jsme tady byli. Jsme nezničitelní“
Domů
Sdílet
Diskuse