Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Veronika Dlesková
27. července 2023 13:45
Čas čtení 0:38

Policie řeší případ zneužívání desítek chlapců. Dopustit se ho měl trenér bojových sportů

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie řeší případ zneužívání desítek chlapců. Dopustit se ho měl trenér bojových sportů
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)

Policie trenéra zadržela a momentálně se nachází ve vazební věznici. Podle zdroje CNN Prima News mělo jít o zneužití asi čtyřiceti dětí.

Trenér bojových sportů na Teplicku měl zneužívat desítky chlapců ve věku od šesti let. Policie třiačtyřicetiletého muže zadržela na konci května a ten se momentálně nachází ve vazební věznici. „Doslechl jsem se, že mělo jít vysloveně o sexuální zneužívání. Slyšel jsem, že mělo jít asi o čtyřicet dětí,“ uvedl trenér MMA Pavel Kravec.

27. července 2023 12:44 Čas čtení 0:41 Pražští kriminalisté pátrají po muži, který brutálně zbil a znásilnil ženu v parku. Nepoznáváš ho? Pražští kriminalisté pátrají po muži, který brutálně zbil a znásilnil ženu v parku. Nepoznáváš ho?

Celý případ vyšel najevo poté, co se jeden z chlapců svěřil své psycholožce s tím, že chce spáchat sebevraždu. Když jí sdělil, že důvodem je právě sexuální zneužívání, jehož se dopouští trenér chlapce, terapeutka se rozhodla jednat a celou věc nahlásila policii. 

Obtěžování ze strany trenéra prý mělo trvat několik let. „Krajští kriminalisté se případem zabývají, vzhledem k účasti nezletilých osob a citlivé situaci nebudeme poskytovat bližší informace,“ sdělil mluvčí ústecké policie Kamil Marek. V době, kdy se o případ začali zajímat kriminalisté, byl trenér se svými svěřenci v zahraničí. Policie muže zadržela týden poté, co se vrátil. V případě prokázaní viny hrozí trenérovi až deset let za mřížemi. 

Domů
Sdílet
Diskuse