Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Veronika Dlesková
27. července 2023 v 17:38
Čas čtení 0:37

Americký senátor se zasekl... v řeči během tiskové konference, museli ho odvést

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Americký senátor se zasekl... v řeči během tiskové konference, museli ho odvést
Zdroj: Twitter/@mmpadellan

Americký senátor za republikány Mitch McConnell se během středeční tiskové konference náhle zasekl během svého projevu. Kolegové ho museli odvést.

Šéf republikánů v Senátu Mitch McConnell z ničeho nic přestal mluvit během pravidelné středeční tiskové konference Republikánské strany. Politik náhle přestal hovořit, zasekl se a spolustraníci ho po pár chvílích museli odvést z očí přítomných novinářů. 

Kolegové se jednaosmdesátiletého republikána zeptali, zda je v pořádku. Když jim neodpověděl, rozhodli se ho z tiskové konference odvést. McConnell se po pár minutách vrátil a na otázky novinářů ohledně svého zdravotního stavu odpověděl„Jsem v pořádku.“

27. července 2023 v 12:44 Čas čtení 0:41 Pražští kriminalisté pátrají po muži, který brutálně zbil a znásilnil ženu v parku. Nepoznáváš ho? Pražští kriminalisté pátrají po muži, který brutálně zbil a znásilnil ženu v parku. Nepoznáváš ho?

Pobočník McConnella později vysvětlil novinářům, že se politik „cítil zmateně a na chvíli musel odejít z místnosti“. O jeho zdravotní stav se ve středu večer zajímal i Bílý dům, jak potvrdil senátorův mluvčí. 

Domů
Sdílet
Diskuse