Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Adéla Ježková
29. července 2023 9:27
Čas čtení 0:41

Mezi stanicemi Hlavní nádraží a Vltavská opět nejezdí metro. Kdy bude v provozu?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Mezi stanicemi Hlavní nádraží a Vltavská opět nejezdí metro. Kdy bude v provozu?
Zdroj: WikimediaCommons/volně k užití

V sobotu probíhá dočasné přerušení provozu metra v úseku Hlavní nádraží – Vltavská.

Jsou zavedeny náhradní linky XC na trase Hlavní nádraží – Výstaviště a linka číslo 36 na trase Zvonařka – Nádraží Holešovice, která dále pokračuje ve dvou možných trasách: jako linka číslo 12 směr Sídliště Barrandov a na trase Kobylisy – Sídliště Ďáblice. 

Pro oba směry byly zřízeny zastávky Vltavská na předmostí Hlávkova mostu a Hlavní nádraží v Opletalově ulici. O mimořádnosti informuje Pražský integrovaný podnik (PID) na svém webu. Výluka by měla platit po celý sobotní den až do půlnoci.

Tramvajová linka číslo 23 je pak ve směru od Královky ze zastávky Bruselská odkloněna přes zastávku Nuselské schody do obratiště Náměstí Bratří Synků. 

Podle PID je trasa omezena kvůli rekonstrukci stropní desky. V rámci ní je do budoucna naplánováno celkem 26 výluk metra linky C v úseku z Hlavního nádraží na Vltavskou.

Domů
Sdílet
Diskuse