Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Kateřina Viková
2. srpna 2023 v 16:33
Čas čtení 0:39

VIDEO: Motorkář jel 300 kilometrů za hodinu, díky záběrům na sociálních sítích ho hledá policie

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Motorkář jel 300 kilometrů za hodinu, díky záběrům na sociálních sítích ho hledá policie
Zdroj: Pixabay

Bezohledný řidič jel po jihočeské silnici necelých 300 kilometrů v hodině. Natáčel se, jak kličkuje, a video dal na sociální sítě, díky čemuž na něj přišla policie.

Se svým a dalšími lidskými životy si zahrával motorkář, který po silnici z Českého Krumlova na Lipno jel téměř 300 kilometrů za hodinu. Díky tomu, že video riskantní jízdy zveřejnil na sociálních sítích, si ho všimla policie a nyní po řidiči pátrá.

Na záběrech se motocyklista na stroji Honda CBR1000RR-R prohání mezi obcemi Kájov a Černá v Pošumaví. Při jízdě se dopouští mnoha dopravních přestupků a jeho tachometr v jednu chvíli ukazuje dokonce 299 kilometrů v hodině.

V obci jel i 120 kilometrů v hodině

„Na videu je patrné, že nebezpečně předjížděl v místech, kde je to zakázané, a navíc také soustavně porušoval nejvyšší povolenou rychlost. Například obcí Černá v Pošumaví se místy řítil rychlostí přesahující sto dvacet kilometrů v hodině,“ popsal záběry policejní mluvčí Miroslav Šupík pro server iDnes.

Dopravní policisté z Českého Krumlova žádají případné svědky této nebezpečné jízdy, především pak řidiče, které motocyklista předjížděl, aby svá svědectví, případně záznamy z palubních kamer, poskytli buď přímo jim, nebo aby se obrátili na linku 158.

Domů
Sdílet
Diskuse