Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Kateřina Viková
6. srpna 2023 10:22
Čas čtení 0:59

Sexuální napadení na festivalu Let It Roll: Někdo napadl a zranil mladou ženu, musela být ošetřena

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Sexuální napadení na festivalu Let It Roll: Někdo napadl a zranil mladou ženu, musela být ošetřena
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)

Nymburští kriminalisté prověřují na základě oznámení možné sexuální napadení, ke kterému mělo dojít v pátek na festivalu Let It Roll. Žena skončila v nemocnici. Policisté kvůli drum and bassovému festivalu vyšetřují i několik případů distribuce drog.

K sexuálnímu napadení 30leté ženy mělo dojít v pátek 4. srpna 2023 na hudebním festivalu v Milovicích poté, co žena konzumovala alkohol. Nicméně po tomto napadení musela být z důvodu zranění ošetřena v nemocnici.

Policisté však zatím ve věci nemají jasno a snaží se detailně prověřit a rekonstruovat, co se událo mezi půl jednou a čtvrtou hodinou ráno, kdy mělo k napadení dojít.

5. srpna 2023 10:30 Čas čtení 1:03 VIDEO: Celníci, psovodi a půlhodinové čekání v řadách. Policisté kvůli drogám zastavili autobus mířící na festival Let It Roll VIDEO: Celníci, psovodi a půlhodinové čekání v řadách. Policisté kvůli drogám zastavili autobus mířící na festival Let It Roll

„Zjišťujeme opravdu veškeré okolnosti a detaily tohoto případu a naší prioritou je zjistit, kdo ženu napadl a zranil. V dané věci jsme již zahájili úkony trestního řízení a vedeme prověřování pro možné podezření ze spáchání trestného činu znásilnění,“ uvedla tisková mluvčí Vlasta Suchánková na webu Policie ČR.

Policie na festivalu, kde se sjíždí tisíce příznivců elektronické hudby, zadržela i několik osob, u kterých našla drogy. Kromě těch tradičních i látky, jež policisté nebyli schopni identifikovat a poslali je na expertízu.

„Do současnosti jsme zahájili úkony trestního řízení v téměř 20 případech a vždy se jednalo o držení většího množství drog. Zkušenosti z minulých let jsou obdobné a naším úkolem je prověřovat jakékoliv protiprávní jednání, speciálně pokud nás na něj někdo upozorní,“ napsala policie na Twitteru. 

Velkolepý festival na letišti Milovice na Nymbursku, který hostil až 25 tisíc lidí, skončil nocí ze soboty na neděli. 

Domů
Sdílet
Diskuse