Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Ilona Hobzová
11. srpna 2023 10:00
Čas čtení 1:05

Češka předstírala smrt, aby si zachránila život. Po brutálním znásilnění ji útočník zabalil do pytle a shodil ze srázu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Češka předstírala smrt, aby si zachránila život. Po brutálním znásilnění ji útočník zabalil do pytle a shodil ze srázu
Zdroj: Policie ČR

Znásilnil mladou dívku, kterou se následně pokusil zabít ve snaze zakrýt předchozí trestný čin.

Cizinec obviněný ze znásilnění a pokusu o vraždu dívky je ve vazbě. Na brutální čin reagoval i ministr Rakušan. Nové informace k případu si přečti v tomto článku.

Plzeňští kriminalisté zahájili trestní stíhání teprve osmnáctiletého muže, kterého obvinili ze spáchání trestného činu vraždy spáchaného ve stadiu pokusu a trestného činu znásilnění. K hrůznému činu došlo v úterý 8. srpna. Policii se podezřelého podařilo do pár hodin vypátrat a zadržet. Dívka je naživu.

10. srpna 2023 9:41 Čas čtení 0:52 Dvě dívky ve věku 12 a 15 let neustály drogy v Brně. Hlídka je našla na lavičce na Mendlově náměstí Dvě dívky ve věku 12 a 15 let neustály drogy v Brně. Hlídka je našla na lavičce na Mendlově náměstí

Předstírala smrt. Tím si pravděpodobně zachránila život

„Podle zatím zjištěných skutečností vylákal dnes obviněný muž poškozenou dívku na procházku kolem řeky s tím, že po cestě odnese nějaké věci svému známému. Jelikož se dívka s mužem po určitou dobu znala, souhlasila. Po chvíli změnil muž směr a nečekaně se vydal do nedalekého lesíku. Dívce svázal ruce, přelepil ústa a znásilnil ji. Následně jí způsobil ještě řezné zranění a vyhrožoval smrtí,“uvedla policejní mluvčí.

Následně muž dívku zabalil do pytle, shodil ze srázu do lesa a z místa odešel. „Dívce, která předstírala smrt, čímž si pravděpodobně zachránila život, se podařilo dostal z místa pryč a zavolat si zdravotnickou záchrannou službu. Ta nás okamžitě o případu informovala,“ doplnila mluvčí.

Policie do pátrací akce nasadila maximální počet policistů a po pár hodinách podezřelého muže zadržela. Byl převezen do policejní cely a je obviněn z trestného činu vraždy ve stadiu pokusu a znásilnění. „Dívka, která po hrůzném činu předstírala smrt, je naštěstí naživu,“doplnila mluvčí.

Domů
Sdílet
Diskuse