Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
12. srpna 2023 8:30
Čas čtení 0:57

Prague Pride dnes vrcholí tradičním průvodem. Těšit se můžeš na DJe, dobrůtky u stánků a zpěvačku LP!

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Prague Pride dnes vrcholí tradičním průvodem. Těšit se můžeš na DJe, dobrůtky u stánků a zpěvačku LP!
Zdroj: REFRESHER/Lucie Kotvalová

Letošní Prague Pride pomalu končí, i v sobotu a neděli na tebe ale čeká pestrý program.

Festival Prague Pride se pomalu chýlí ke konci. Na sobotu je v plánu tradiční vyvrcholení v podobě průvodu, který začíná v 11:30 v dolní části Václavského náměstí. Průvodem ale akce úplně nekončí. Pestrý program nabízí Prague Pride i v neděli. 

11. srpna 2023 12:10 Čas čtení 4:41 Manželství, muž a žena. Klíčová slova, která nás vrátí před rok 89, nebo konečně posunou mezi civilizované země Manželství, muž a žena. Klíčová slova, která nás vrátí před rok 89, nebo konečně posunou mezi civilizované země

Z Václaváku až na Letnou za LP

„Během řazení bude na stagi na Václaváku hrát DJ Jan Witek, takže skvělá atmosféra bude od začátku. Honza se zároveň ujme role moderátora a poví vám všechny důležité informace k samotnému průvodu. Na trasu vyrazíme ve 12:30,“informuje organizátorstvo.

Chybět také nebudou stánky, kde si budeš moci vyrobit svůj last minute transparent do průvodu, podepsat petici za manželství pro všechny nebo se nechat nalíčit v make-up stánku. Na místě budou také stánky Queer shopu – v nabídce budou LGBT+ vlajky, vějíře a další.

13. srpna 2022 18:45 Čas čtení 5:07 Prague Pride 2022: V Praze se pochodovalo za queer práva. Centrum města zahalily barvy, láska i radost ze života (Reportáž) Prague Pride 2022: V Praze se pochodovalo za queer práva. Centrum města zahalily barvy, láska i radost ze života (Reportáž)

Z Václavského náměstí se dav vydá na Staroměstské náměstí a přes Pařížskou ulici do Letenských sadů až na pláň, kde bude stát Pride Park s hudebním programem na šesti různých stagích, hromada stánků nejen s jídlem a pitím a nezapomenutelná atmosféra až do večerních hodin. Poslední část trasy pomůže všem se sníženou schopností pohybu zdolat bezbariérový autobus.

A na Letné si organizátoři přichystali obrovské překvapení. Na Rainbow stagi v Pride Parku totiž vystoupí americká zpěvačka LP!

Bohatý program tě ale na Prague Pride čeká i v neděli, kdy festival končí. Na programu je například Pride Afterpiknik a mnoho výstav nebo workshopů. Kompletní program včetně časů a míst najdeš na oficiálních stránkách

Domů
Sdílet
Diskuse