Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
12. srpna 2023 v 9:29
Čas čtení 0:54

VIDEO: Ženu v Praze pronásledoval onanista. Policie nyní hledá svědky z kamerového záznamu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Ženu v Praze pronásledoval onanista. Policie nyní hledá svědky z kamerového záznamu
Zdroj: Policie ČR

K události došlo 3. srpna v Praze-Řepích. Onanistovi hrozí dva roky za mřížemi.

Pražští kriminalisté pátrají po muži, který na začátku srpna pronásledoval ženu a onanoval před ní. Pomoci by jim mohla dvojice lidí, které v blízkosti zachytila kamera a kteří by mohli být důležitými svědky. 

12. srpna 2023 v 8:30 Čas čtení 0:57 Prague Pride dnes vrcholí tradičním průvodem. Těšit se můžeš na DJe, dobrůtky u stánků a zpěvačku LP! Prague Pride dnes vrcholí tradičním průvodem. Těšit se můžeš na DJe, dobrůtky u stánků a zpěvačku LP!

Muži hrozí až dva roky za mřížemi

Ve čtvrtek 3. srpna oznámila na linku tísňového volání osmadvacetiletá žena, že večer při odchodu z posilovny v Praze-Řepích kolem ní procházel muž, který měl ruku v kalhotách, díval se na ni a onanoval. 

„V okamžiku, kdy se dvojice míjela, muž ruku z kalhot vyndal a posléze po pár krocích opět ve svém jednání pokračoval. Jelikož se žena bála, v průběhu cesty volala svému známému a vyprávěla mu, co se jí stalo. V okamžiku, když poškozená přicházela do ulice Mrkvičkova, opět zahlédla toho stejného muže. Stál poblíž popelnic, měl kalhoty stažené pod kolena, masturboval a ukazoval na poškozenou, ať jde k němu,“popsala policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Poškozená zavolala na tísňovou linku, a protože byla poblíž bydliště svého kamaráda, doběhla se k němu schovat. Přivolaní policisté muže na místě ani v blízkém okolí nenalezli. „V případě, že na kamerovém záznamu poznáte ženu a muže, kteří mohou být důležitými svědky této události, neprodleně zavolejte na linku 158. Jakékoliv svědectví nám může pomoci při objasnění tohoto protiprávního jednání,“ uvedla mluvčí a dodala, že muži za trestný čin výtržnictví hrozí trest odnětí svobody v délce až do dvou let.

Domů
Sdílet
Diskuse