Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
29. srpna 2023 16:21
Čas čtení 0:18

Vjezd do centra Prahy za poplatek? Jen do některých oblastí, uvádí na pravou míru Hřib (Aktualizováno)

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Vjezd do centra Prahy za poplatek? Jen do některých oblastí, uvádí na pravou míru Hřib (Aktualizováno)
Zdroj: Unsplash/chloe

Vedení Prahy jedná o zpoplatnění vjezdu do některých oblastí centra Prahy. Hotový návrh zatím není na stole. Vjezd do celého centra zpoplatněn nebude.

V úterý server Blesk.cz informoval o údajném cíli pražského magistrátu zpoplatnit vjezd do centra našeho hlavního města. Vycházel z příspěvku vedoucího odboru dopravy Prahy 14 Petra Vomáčky na Facebooku. Kontrolu měly provádět speciální vozy a zpoplatněn měl být vjezd do celého centra. Zprávu nakonec vyvrátil náměstek primátora pro dopravu Zdeněk Hřib a i sám Vomáčka. 

Poplatek za vjezd do centra se diskutuje, nicméně se bude týkat jen vybraných oblastí, nikoli celého centra. Podrobněji o plánu píšeme v tomto textu.

30. srpna 2023 10:27 Čas čtení 1:51 Zpoplatněný vjezd do celého centra Prahy je vymyšlená blbost, tvrdí Hřib. Kterých částí se má mýto týkat? Zpoplatněný vjezd do celého centra Prahy je vymyšlená blbost, tvrdí Hřib. Kterých částí se má mýto týkat?
Domů
Sdílet
Diskuse