Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
ČTK
7. září 2023 v 11:04
Čas čtení 0:29

Čtvrťák na pražské základce napadl učitelku. Případem se zabývá policie i sociálka

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Čtvrťák na pražské základce napadl učitelku. Případem se zabývá policie i sociálka
Zdroj: Unsplash/Taylor Wilcox/volně k užití

Na Základní škole Zárubova v Praze 12 ve středu napadl žák učitelku, která utrpěla lehké zranění.

Škola na svém webu uvedla, že incident se stal mezi žákem čtvrté třídy a učitelkou při vyučování a s žákem ho řeší policisté i pracovníci Orgánu sociálně-právní ochrany dětí (OSPOD). Policisté případ vyšetřují pro podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití, řekla dnes ČTK mluvčí pražské policie Violeta Siřišťová.

6. září 2023 v 16:03 Čas čtení 2:34 PŘEHLED: Kdo nemusí platit koncesionářské poplatky, o kolik se zvednou a týkají se tě, i když nemáš televizi? PŘEHLED: Kdo nemusí platit koncesionářské poplatky, o kolik se zvednou a týkají se tě, i když nemáš televizi?

„Ve středu po poledni jsme vyjížděli k případu napadení učitelky žákem. Pražští policisté nyní případ vyšetřují pro podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití. Učitelka při incidentu utrpěla drobné zranění, ošetření na místě odmítla,“ uvedla policejní mluvčí. Další informace k incidentu odmítla sdělit.

„Dnes došlo během vyučování k incidentu mezi žákem 4. třídy a učitelkou. Situaci s žákem řeší Policie ČR a OSPOD,“ informovala na internetových stránkách ředitelka školy v pražském Kamýku Dagmar Bolfová.

Domů
Sdílet
Diskuse