Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
9. září 2023 v 10:22
Čas čtení 0:57

VIDEO: Řidič rozvážkové služby močil přímo u auta s jídlem. Česká Foodora ihned reagovala

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Řidič rozvážkové služby močil přímo u auta s jídlem. Česká Foodora ihned reagovala
Zdroj: Wiki Commons/volně k užití

Česká pobočka Foodory vyřešila problém s jedním ze svých kurýrů velmi rychle a ukončila s ním spolupráci.

Sociální sítě v pátek obletělo dost nechutné video. Zachytilo řidiče rozvážkové společnosti Foodora (dříve Dáme jídlo), jak při doručování jídla močí přímo u otevřených dveří auta. Foodora na incident ihned reagovala a s řidičem ukončila spolupráci.

Foodora se za incident omluvila

Záběry na Instagram umístil influencer Luboš Kulíšek. Ten si objednal jídlo z Foodory společně se svým partnerem Janem Hrdličkou. Právě ten natočil chování kurýra ve chvíli, kdy šel Luboš jídlo k řidiči vyzvednout. 

„Mně se teď na tu objednávku nechce vůbec sahat. Chápu ale, že jeden kurýr není odrazem celé společnosti. Psal jsem na podporu, že bych chtěl vrátit peníze, a reakce byla taková, že pokud chci peníze, tak musím vrátit objednávku, která je teď momentálně v popelnici,“ sdělil na Instagramu Luboš. Video sdílel také influencerův partner na sociální síti X.

Refresher oslovil v sobotu ráno společnost Foodora s žádostí o reakci. „Snažíme se, aby to, co děláme, přinášelo našim zákazníkům především pozitivní emoce. Incident, který se odehrál, považujeme za nepřijatelný. Chování kurýra před předáním objednávky bylo nevhodné a zcela neprofesionální. Takové jednání nelze tolerovat,“ uvedl šéf logistiky Tomáš Kýček s tím, že Foodora s dotyčným řidičem okamžitě ukončila spolupráci. 

Luboš Kulíšek také dostal částku zpátky spolu s drobnou kompenzací. 

Kýček doplnil, že pro partnerské kurýry pravidelně zprostředkovávají nejrůznější školení, mimo jiné i v přístupu a chování vůči zákazníkům nebo o bezpečnosti práce. 

Domů
Sdílet
Diskuse