Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
14. září 2023 10:33
Čas čtení 0:38

Do mexického parlamentu zavítalo UFO. Údajná mimozemská těla prý obsahují i vajíčka

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Do mexického parlamentu zavítalo UFO. Údajná mimozemská těla prý obsahují i vajíčka
Zdroj: @ivdsai / X

Lehce bizarní seminář se v úterý odehrál na půdě mexického parlamentu. Tamní samozvaný ufolog Jaime Maussan prezentoval účastníkům dvě těla údajných mimozemšťanů, která prý objevil v jednom z peruánských dolů.

Maussan tvrdí, že dotyčná těla jsou stará více než tisíc let. Podle jeho slov se složením exemplářů zabývali vědci z mexické univerzity UNAM. Ti došli k závěru, že odebrané DNA údajných vesmírných cestovatelů je ze 30 procent neznámého původu.

Návštěvníci akce mohli na vlastní oči vidět také rentgenové snímky obou vystavených těl. Vědci, kteří se ostatky zabývali, podle Maussana údajně uvedli, že na jednom ze snímků jsou viditelná vajíčka.

Cílem ufologa bylo přesvědčit politiky, aby nebrali možnost mimozemského života na lehkou váhu. Zároveň vyzval světové vlády, aby přestaly před veřejností skrývat informace o mimozemšťanech.

Maussan je objevem údajných mimozemšťanů v Mexiku dobře známý. V minulosti už přišel se šokujícím tvrzením, že se mu podařilo nalézt dokonce pět mimozemských těl. Později se však ukázalo, že se jedná o dětské ostatky z dávné minulosti.

Domů
Sdílet
Diskuse