Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
TASR
17. září 2023 11:03
Čas čtení 0:31

Děsivý objev u našich sousedů: Ve sklepě domu byla mrtvá těla tří novorozenců, z vraždy obvinili otce a dceru

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Děsivý objev u našich sousedů: Ve sklepě domu byla mrtvá těla tří novorozenců, z vraždy obvinili otce a dceru
Zdroj: Unsplash/streetwaw_/volně k užití (ilustrační foto)

Existují indicie, že obviněný otec měl incestní vztah se dvěma dcerami.

Ve sklepě domu na severu Polska byla objevena mrtvá těla tří novorozenců. Úřady v této souvislosti obvinily z vraždy otce dětí a jeho dceru, kteří zároveň čelí obviněním z incestu. Informovala o tom agentura AP s odvoláním na sobotní zprávy polských médií.

První dvě těla našli policisté během pátku a třetí v sobotu během prohlídky domu ve vesnici Czerniki ležící jižně od přístavního města Gdaňsk. Nejméně jedno z těl bylo v pokročilém stadiu rozkladu.

17. září 2023 9:56 Čas čtení 1:11 Herec a komik Russell Brand je obviněn ze znásilnění a týrání. Jedné z údajných obětí bylo jen 16 let Herec a komik Russell Brand je obviněn ze znásilnění a týrání. Jedné z údajných obětí bylo jen 16 let

V souvislosti s případem zadrželi 54letého otce dětí, vůči kterému vznesli obvinění z vražd a incestu. Podobným obviněním čelí i jeho 20letá dcera, která byla matkou nejméně jednoho ze zavražděných dětí.

Obvinění vůči nim vznesla gdaňská okresní prokuratura, která převzala vyšetřování celého případu. Podle zpráv polských médií existují indicie, že obviněný otec měl incestní vztah i s další svojí dcerou.

Domů
Sdílet
Diskuse