Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
4. října 2023 v 9:26
Čas čtení 0:38

Brňan sušil konopí u svého souseda. Policistům pak tvrdil, že je to bazalka

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Brňan sušil konopí u svého souseda. Policistům pak tvrdil, že je to bazalka
Zdroj: Unsplash/Jhon David

Brněnští strážníci se pochlubili pikantním úlovkem. V neděli večer vyjížděli k rutinnímu rušení nočního klidu, při jehož řešení odhalili sušírnu konopí.

Příslušníci městské policie se po svém příjezdu snažili zkontaktovat majitele bytu, pětašedesátiletý muž však na jejich zvonění a bouchání nereagoval. Po několika okamžicích se ve dveřích sousedního bytu objevil čtyřicátník, který strážníkům uvedl, že daný muž má špatný sluch, je vážně nemocný, a proto disponuje klíči od jeho bytu.

Po vstupu do bytu policisté našli staršího muže, jak leží v posteli a sleduje televizi. Ta byla sice trochu hlučná, ale to lze v případě nedoslýchavého člověka pochopit. Strážníky však v bytě zaujala úplně jiná věc.

26. září 2023 v 11:11 Čas čtení 0:31 Důkladná detektivní práce brněnských strážníků. Vandala identifikovali podle piva Důkladná detektivní práce brněnských strážníků. Vandala identifikovali podle piva

Od vchodových dveří až k ložnici se totiž celým bytem táhla šňůra, na níž bylo pověšených několik rostlinek. Mladší muž hlídce tvrdil, že se jedná o bazalku. Netrvalo však dlouho a přiznal, že dané rostliny suší on a využívá je pro vlastní potřebu. Strážníkům se dokonce pochlubil, že mu dané množství vydrží na celý rok. 

Přivolaní policisté pohádce o bazalce neuvěřili a případ si pod sebe převzali. Dané rostliny podrobí zkoumání a zjistí obsah účinné psychotropní látky THC.

Domů
Sdílet
Diskuse