Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
ČTK
18. října 2023 13:28
Čas čtení 0:24

Obětí útoku hnutí Hamás v Izraeli je i dvaadvacetiletý český občan

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Obětí útoku hnutí Hamás v Izraeli je i dvaadvacetiletý český občan
Zdroj: TASR

Obětí teroristického útoku radikálního hnutí Hamás na Izrael je i český občan. Serveru Novinky.cz informaci dnes potvrdil mluvčí ministerstva zahraničí Daniel Drake. Dvaadvacetiletý muž podle webu zahynul při útoku v kibucu Nirim.

„Můžeme potvrdit, že mezi oběťmi teroristického útoku Hamásu byl i 22letý česko-izraelský muž, který byl v Izraeli na návštěvě přítelkyně,“ sdělil webu Drake.

Při nedávném vpádu bojovníků palestinského hnutí Hamás do Izraele a následném izraelském ostřelování Pásma Gazy přišly o život i desítky občanů dalších zemí, například Spojených států, Francie, Británie, Argentiny, Brazílie nebo Thajska.

18. října 2023 10:12 Čas čtení 1:45 Co víme o výbuchu v Gaze: Stovky mrtvých, vadná raketa Hamásu a protesty muslimů po celém světě Co víme o výbuchu v Gaze: Stovky mrtvých, vadná raketa Hamásu a protesty muslimů po celém světě
Domů
Sdílet
Diskuse