Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Lucie Kotvalová
23. října 2023 9:50
Čas čtení 1:14

Předpověď počasí na tento týden: Čekej neobvyklé teplo i déšť

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Předpověď počasí na tento týden: Čekej neobvyklé teplo i déšť
Zdroj: Freepik / jannoon028

Teploty budou tento týden vysoké. Déšť můžeš očekávat od úterý.

V pondělí bude podle Českého hydrometeorologického ústavu jasno až polojasno, ráno a dopoledne místy mlhy nebo nízká oblačnost. Později odpoledne a večer bude oblačnost přibývat. Nejnižší noční teploty se budou pohybovat mezi 5 až 9 stupni, nejvyšší denní teploty mezi 14 až 18 stupni.

V úterý můžeme očekávat oblačno až zataženo, v ranních hodinách i polojasno a místy mlhy. V odpoledních a večerních hodinách pak bude na většině území Česka déšť nebo přeháňky, ojediněle i bouřky. Nejnižší teploty se budou pohybovat mezi 7 až 11 stupni, nejvyšší denní pak kolem 12 až 16 stupňů, na východě Čech pak teplota vystoupá až k 18 stupňům.

Středeční obloha by měla být zatažená až oblačná, místy bude déšť či přeháňky. Nejnižší noční teploty budou mezi 8 až 12 stupni, nejvyšší pak mezi 11 až 15 stupni.

23. října 2023 8:38 Čas čtení 0:34 Ode dneška už si nekoupíš zahřívaný tabák s příchutěmi. Po celém Česku platí zákaz Ode dneška už si nekoupíš zahřívaný tabák s příchutěmi. Po celém Česku platí zákaz

I ve čtvrtek by pak mělo být zataženo až oblačno, v ranních hodinách místy polojasno a ojediněle by se měly objevit i mlhy. Místy se může objevit taktéž občasný déšť nebo přeháňky. Nejnižší noční teploty by měly být opět mezi 5 až 9 stupni, nejvyšší denní by se měly pohybovat mezi 12 až 16 stupni.

Podobné počasí bude i v pátek. Zpočátku bude zataženo, můžeme očekávat i občasný déšť nebo přeháňky. Postupně by ovšem přes den měly srážky i oblačnost ubývat. Nejnižší noční teploty meteorologové očekávají mezi 8 až 12 stupni, nejvyšší opět mezi 12 až 16.

Od soboty do dalšího pondělí by mělo být oblačno až polojasno, místy dokonce zataženo. V ranních hodinách můžeme očekávat občasný déšť nebo přeháňky, postupně se pak budou srážky objevovat už jen ojediněle. Nejnižší teploty budou kolem 4 až 9 stupňů, nejvyšší denní kolem 12 až 17.

Domů
Sdílet
Diskuse