Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Anna Peclová
6. listopadu 2023 14:42
Čas čtení 0:59

Brno se chlubí novým bazénem. Komplex za 444 milionů spouští provoz

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Po šestnácti měsících se Brňanům otevře plavecký stadion s jediným padesátimetrovým bazénem ve městě. Areál představí i řadu dalších novinek.

Bazény Lužánky jsou v provozu již 30 let. Pyšní se kapacitou až 1200 návštěvníků a nově také sportovním centrem se čtyřmi bazény, jež jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé. Rekonstrukce v hodnotě 444 milionů korun dala za vznik novému 25metrovému a 16metrovému bazénu, stropu a osvětlení. Dále zde přibyl relaxační a cvičný bazén pro děti a neplavce. Padesátimetrový bazén má osm drah a díky hloubce až pět metrů je zde také skokanská věž či prkna.

4. listopadu 2023 14:44 Čas čtení 1:00 Prahu čeká změna. Na horní část Václaváku se vrátí tramvaje Prahu čeká změna. Na horní část Václaváku se vrátí tramvaje

Nové wellness centrum nabízí finskou saunu, parní solnou lázeň, VIP zónu s vířivkou a parní saunou nebo atypickou zážitkovou sprchu. Ve finské sauně a v páře navíc každý čtvrtek a sobotu probíhají saunové ceremoniály pod vedením zkušených saunových mistrů.

K dispozici jsou tady i masérské služby, dětský vodní svět nebo škola potápění, nechybí pak dokonce ani Aquabar. Přístup do bazénů i šaten je nově bezbariérový.

Z vestibulu i z 50metrového bazénu je přístupné občerstvení Molo, kde se návštěvníci mohou posilnit ranní nabídkou čerstvého pečiva s kávou nebo čajem nebo lehkým obědovým menu. Během celého dne jsou pak v nabídce domácí limonády, plněné pečivo i sladká nabídka. Dále je tu dětský koutek a bezplatné Wi-Fi připojení. Oficiální otevření areálu proběhne 6. listopadu ve 14 hodin.

Domů
Sdílet
Diskuse