Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
17. listopadu 2023 18:20
Čas čtení 0:26

Brno zase jede bomby. Mladík zneuctil betlém, nezapomněl přitom pozdravit anděla i zvířata

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Neobvyklý případ řešili ve čtvrtek večer brněnští strážníci, kteří dostali hlášení o neobvyklém dění mezi vánočními stánky na Dominikánském náměstí. Místní mladík měl podle operátorů kamerového systému stát přímo uprostřed tamního umělého betlému.

Policisté, kteří na místo vyrazili, po svém příjezdu skutečně spatřili postavu pohybující se přímo u jesliček. Nejednalo se však o Ježíška, jak by se mohlo zdát, ale o devatenáctiletého mladíka, který si přímo mezi ručně vyřezávané sochy odskočil na malou.

„Po celou dobu přátelsky poplácával jednotlivé figury včetně zavěšeného anděla, jako kdyby s nimi byl v družném rozhovoru,“ uvedli strážníci na svém webu s tím, že muž se ke svému chování přiznal a uznal, že udělal hloupost. 

11. října 2023 10:34 Čas čtení 0:21 Muž v Brně svému sousedovi pravidelně vhazuje do schránky exkrementy. Nikdo neví, čí jsou Muž v Brně svému sousedovi pravidelně vhazuje do schránky exkrementy. Nikdo neví, čí jsou

Sám si navrhl pokutu

Mladý muž následně policistům sám navrhl, aby mu uložili pokutu ve výši dvou tisíc korun. Vzhledem k tomu, že u dotyčného nebyl evidován žádný přestupek, strážníci na návrh přistoupili.

Betlém.
Betlém. Zdroj: Wikimedia Commons/Lasy/volně k použití
Domů
Sdílet
Diskuse