Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Vincenc Novák
11. října 2023 10:34
Čas čtení 0:21

Muž v Brně svému sousedovi pravidelně vhazuje do schránky exkrementy. Nikdo neví, čí jsou

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Přímo delikátní případ řešili v úterý brněnští strážníci, kteří byli přivoláni k případu osmačtyřicetiletého muže z Vyškovska. Ten svému bývalému sousedovi údajně opakovaně vhazuje do dopisní schránky výkaly a celou mu ji tímto způsobem špiní.

Osmasedmdesátiletému nájemníkovi z městské části Řečkovice došla trpělivost poté, co svoji schránku našel již poněkolikáté pomazanou výkaly. Rozhodl se tedy konat a přivolal hlídku městské policie.

28. září 2023 6:00 Čas čtení 8:49 Tony a Šárka dělají nejlepší burgery v Brně. V Couple’s Foodtruck se božsky najedli i Yzomandias a Attila Végh Tony a Šárka dělají nejlepší burgery v Brně. V Couple’s Foodtruck se božsky najedli i Yzomandias a Attila Végh

A přivolaní strážníci se nestačili divit. Na místě zjistili, že pachatelem je zřejmě nájemníkův bývalý soused z Vyškova, který před příjezdem hlídky stihl opustit dům. Strážníci si tak nemohli vyslechnout důvody, které ho k jeho krokům vedou.

Brno
Zdroj: Městská policie Brno


Hlídka podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití oznámila příslušnému správnímu orgánu. Brněnští strážníci ve svém prohlášení neuvedli, zda jsou inkriminované výkaly lidského, či jiného původu. 

Domů
Sdílet
Diskuse