Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
23. listopadu 2023 7:24
Čas čtení 0:35

Chceš si procvičit otázky k přijímačkám? Cermat spustil novou aplikaci, funguje bez přihlášení

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Chceš si procvičit otázky k přijímačkám? Cermat spustil novou aplikaci, funguje bez přihlášení
Zdroj: Pexels/volně k užití

Aplikace je určena k procvičování testů a úloh zadaných v rámci přijímací či maturitní zkoušky.

Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání (Cermat) připravilo novou webovou aplikaci k procvičování testů a úloh zadaných v rámci jednotné přijímací zkoušky. Jako studijní materiál slouží testy z předchozích let. O nové aplikaci TAU trénuj a uč se informovalo ministerstvo školství na svém webu.

„Uchazeči zde mohou řešit celý test nebo jen vybranou skupinu úloh. Test bude vyhodnocen online na základě klíče správných řešení. V případě špatné odpovědi je možné se vrátit a chybu opravit,“ doplnilo ministerstvo. 

Aplikace TAU (Trénuj a uč se!) je určena k procvičování vědomostí a dovedností, které mohou být ověřovány prostřednictvím didaktických testů v rámci jednotné přijímací zkoušky a v blízké budoucnosti i maturitní zkoušky. Dostupná je zcela zdarma na této adrese. Je optimalizována pro použití na mobilních telefonech a funkční bez přihlášení. Zatím obsahuje 24 testů z roku 2023 pro žáky 5., 7. i 9. tříd a během několika týdnů budou doplněny testy z předchozích let. 

12. března 2023 10:00 Čas čtení 0:25 KVÍZ: Zvládl*a bys přijímačky na střední z češtiny? Otestuj se KVÍZ: Zvládl*a bys přijímačky na střední z češtiny? Otestuj se
Domů
Sdílet
Diskuse