Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Mrázek
24. listopadu 2023 v 12:01
Čas čtení 1:12

Tohle jsou nejlepší Black Friday dealy, které najdeš. Nový PlayStation pořídíš za rekordně nízkou cenu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Tohle jsou nejlepší Black Friday dealy, které najdeš. Nový PlayStation pořídíš za rekordně nízkou cenu
Zdroj: Unspleash/Nik

Svátek slev zvaný Black Friday je tady a my ti přinášíme přehled těch nejlepších nabídek, které na internetu najdeš.

Sháníš nový telefon, herní sluchátka, nebo snad konzoli PlayStation 5? Pak bys měl*a jednoznačně využít slevy, které obchody tradičně vyhodily ven na komerční svátek Black Friday. Níže ti přinášíme přehled těch nejlepších, jež dnes najdeš.

23. listopadu 2023 v 14:02 Čas čtení 1:00 Půjčí ti 50 tisíc, za rok musíš splatit 150 tisíc. Víme, na jaké půjčky a úvěry si dát pozor Půjčí ti 50 tisíc, za rok musíš splatit 150 tisíc. Víme, na jaké půjčky a úvěry si dát pozor

Novou konzoli PlayStation 5 825 GB teď pořídíš u většiny internetových prodejců za krásných 10 990 korun, v kombu s nedávno vydaným Spider-Manem 2 je pak například na Xzone za 11 990 korun. A to se vyplatí.

S tím souvisí akce společnosti Ubisoft, která nyní na svých stránkách nabízí k zakoupení své hry, ať už ze série Assassin’s Creed, Far Cry, nebo jakékoli jiné, až se 75procentními slevami.

Nicméně nejen pařani si přijdou na své. Kutily by mohl například zajímat web Shelly.com, který na zařízení do domácnosti vydal až 50procentní slevy.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse