Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Vondráková
10. prosince 2023 10:45
Čas čtení 1:11

Britská královská rodina zveřejnila vánoční fotografie. Podívej se, jak vypadají

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Britská královská rodina zveřejnila vánoční fotografie. Podívej se, jak vypadají
Zdroj: TASR/AP/AP Photo/Frank Augstein

Členové britské královské rodiny zveřejnili fotografie, které budou použity na vánoční pohlednice.

Král Karel III. a královna Camilla sdíleli fotografii, na níž jsou v róbách a korunách v trůnním sále Buckinghamského paláce, z korunovace 6. května. Krále a královnu zachytil fotograf Hugo Burnand, jedná se tak o druhé vánoční přání s Karlem v roli krále. Informuje o tom stanice BBC.

Pár stojí bok po boku, přičemž král Karel má na snímku korunu Imperial State Crown a královna Camilla korunu Queen Mary's Crown. Karel má na sobě korunovační tuniku a panské roucho, které bylo vyrobeno z purpurového hedvábného sametu vyšívaného zlatem a v roce 1937 jej nosil i král Jiří VI. Královnina róba byla navržena a ručně vyšívána Královskou školou vyšívání.

Princ a princezna z Walesu zveřejnili černobílou fotografii své rodiny. Všichni jsou na ní seřazeni kolem princezny Charlotte, která sedí na židli. Na sobě mají bílé košile, přičemž Catherine, princezna z Walesu, a dcera Charlotte mají džíny, zatímco princ z Walesu spolu se syny princem Georgem a princem Louisem mají černé kalhoty. Tuto fotografii pořídil fotograf Josh Shinner z Yorkshiru, který již dříve fotografoval hvězdy včetně Florence Pugh nebo Sama Smithe.

Starší členové královské rodiny pravidelně zveřejňují oficiální slavnostní obrázky na vánoční přání, která jsou zasílána přátelům, rodině a kolegům. V loňském roce si Karel a Camilla vybrali obrázek, na kterém se účastní Braemar Royal Highland Gathering loni v září. Princ a princezna z Walesu se rozhodli pro fotografii, na které jdou ruku v ruce se svými dětmi za slunečného dne v Norfolku během léta.

Domů
Sdílet
Diskuse