Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
13. prosince 2023 10:42
Čas čtení 0:29

Bude fotbalová Slavia v českých rukou? Klub má od Číny koupit jeden z nejbohatších Čechů

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Bude fotbalová Slavia v českých rukou? Klub má od Číny koupit jeden z nejbohatších Čechů
Zdroj: Profimedia

Podle překvapivého zjištění, se kterým přišel server Infotbal.cz, se v českém fotbalovém prostředí chystá zásadní změna. Majoritním vlastníkem pražské Slavie se zřejmě stane jeden z nejbohatších Čechů, miliardář Pavel Tykač.

Podle informací serveru se oficiální oznámení ohledně prodeje očekává začátkem příštího roku. Současným majoritním vlastníkem pražského klubu je čínská společnost CITIC Europe Holdings a. s., která drží 99,98 procenta akcií. Cena tohoto podílu údajně činí dvě miliardy korun. Portálu inFotbal.cz informace potvrdilo několik na sobě nezávislých zdrojů.

Cílem nového majitele je údajně porážka Sparty a získání ligového titulu. Pomoci k tomu má změna kádru a příchod posil, o kterých už vedení Slavit údajně hovořilo s Baníkem či Spartou. Zatím není jasné, co bude změna znamenat pro současné vedení. Jaroslav Tvrdík by měl podle inFotbal.cz v klubu pokračovat.

4. října 2023 13:20 Čas čtení 1:03 Známe žebříček nejbohatších Čechů a jejich jmění. V top 20 je jediná žena Známe žebříček nejbohatších Čechů a jejich jmění. V top 20 je jediná žena

Pavel Tykač je majitelem energetické společnosti Sev.en. Časopis Forbes ho s odhadovaným majetkem v hodnotě 183 miliard korun zařadil na čtvrté místo v žebříčku nejbohatších Čechů.

Domů
Sdílet
Diskuse