Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Aneta Gospičová
20. prosince 2023 v 17:48
Čas čtení 0:39

Do Česka se po 18 letech vrací známý obchodní řetězec. Kde koupíš jeho produkty?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Do Česka se po 18 letech vrací známý obchodní řetězec. Kde koupíš jeho produkty?
Zdroj: Pexels/Kevin Malik/na voľné použitie

Kdy a kde se na produkty této značky můžeš těšit?

Řetězec Carrefour se po několika letech vrací do střední Evropy. V Česku bude spolupracovat se společností JIP Retail, která v zemi provozuje 14 prodejen potravin. Zákazníci a zákaznice se návratu produktů značky Carrefour dočkají v příštím roce. 

18. prosince 2023 v 6:00 Čas čtení 6:14 Test vánoček ze supermarketů: Vítěz za 35 korun nás mile překvapil, nejdražší kousek pohořel Test vánoček ze supermarketů: Vítěz za 35 korun nás mile překvapil, nejdražší kousek pohořel

„Jedná se o další důležitý krok v mezinárodní strategii společnosti Carrefour, která se zaměřuje na rozvoj ve východní Evropě,“ uvádí Patrick Lasfargues, generální ředitel Carrefour International Partnership. Carrefour působí v několika evropských zemích. Na českém trhu figuroval do roku 2006.

Společnost JIP Retail tvrdí, že tuto spolupráci využije k poskytování cenově dostupného výběru kvalitních výrobků v potravinářských i nepotravinářských kategoriích. „Jsme rádi, že můžeme být partnery společnosti a umožnit jí návrat do Česka. Její pozoruhodná nabídka výrobků skvěle doplňuje náš sortiment,“ informoval prezident společnosti JIP Retail Jan Plšek.

carrefour
Zdroj: Wikipedia/José Cruz/ABr

Jak informoval server Kupi.cz, Carrefour v zahraničí pod svými značkami nabízí jak čerstvé a trvanlivé potraviny (včetně zdravé a alternativní výživy a bio produktů), tak například základní drogerii, kosmetické produkty, úklidové nebo čisticí prostředky, krmivo pro domácí mazlíčky a další.

Domů
Sdílet
Diskuse