Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radka Klučárová
24. prosince 2023 11:11
Čas čtení 0:30

Slovák vyhrožoval, že zopakuje útok v Praze. Policie ho okamžitě zadržela

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

„Udělám to, co se stalo v Praze,“ vyhrožoval muž. Skončil v poutech.

V sobotu 23. prosince odpoledne muž zavolal na policii a vyhrožoval, že zopakuje útok v Praze. Slovenská policie ho expresně vypátrala a zadržela. O případu informovala na facebooku.

„Udělám to, co se stalo v Praze“

„Dnes jsme v odpoledních hodinách přijali informaci z Operačního střediska integrovaného záchranného systému Bratislava z linky 155 o oznámení ve znění: ,Udělám to, co se stalo v Praze.‘ Po přijetí oznámení jsme okamžitě zahájili prověřování, jehož výsledkem bylo zadržení podezřelé osoby,“ napsala policie.

Pachatelem je podle policie 64letý muž. Příslušníci Pohotovostní motorizované jednotky Krajského ředitelství Policejního sboru v Žilině ho zadrželi v žilinské městské části Žilinská Lehota.

Muže si převzal vyšetřovatel Okresního ředitelství v Žilině a ve věci zahájil trestní stíhání pro trestný čin šíření poplašné zprávy. Bližší informace policie zveřejní později.

Domů
Sdílet
Diskuse