Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Eva Thonhauserová
3. ledna 2024 13:00
Čas čtení 0:41

VIDEO: Český hokejový komentátor pobouřil Slováky. „Nemyslel jsem to vůbec jízlivě,“ uvedl

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Český hokejový komentátor pobouřil Slováky. „Nemyslel jsem to vůbec jízlivě,“ uvedl
Zdroj: Česká televize

Slovensko prohrálo svůj čtvrtfinálový zápas s Finskem 3:2 po prodloužení. Česko naopak svůj čtvrtfinálový zápas vyhrálo.

Český hokejový komentátor Milan Antoš pobouřil obyvatelstvo Slovenska svými výroky o radosti z neúspěchu Slováků na mistrovství světa hráčů do 20 let.


Slovensko prohrálo ve čtvrtfinálovém utkání s Finskem 4:3 v prodloužení. Česká reprezentace ve čtvrtfinále porazila Kanadu. V reakci na tyto výsledky následně z Antošových úst zaznělo prohlášení, které mnohé slovenské fanoušky a fanynky zvedlo ze židle. 

„V českých zemích je ale obrovská radost, protože Slováci vypadli, my postupujeme dál,“ uvedl v komentáři po zápase. „Říci tohle ve vysílání je podle mého názoru silná káva. Ale dobře, postoupil tým, který měl více štěstí. Každopádně gratulujeme,“ reagoval na Antoše slovenský sportovní novinář Šimon Čop.

Expert České televize však svůj nešťastný výrok vysvětlil pro server Sport.cz: „Nebylo to tak, že bych to Slovákům nepřál. Nemyslel jsem to vůbec jízlivě, nemám k tomu důvod,“ uvedl a doplnil, že spousta věcí je během živého vysílání pochopena jinak.

„Slováci do toho turnaje vstoupili výborně, přejeli nás, měli skvělý tým a velké ambice. Ale nakonec oni vypadli ve čtvrtfinále a my se slabším výběrem jdeme dál,“ doplnil.

Domů
Sdílet
Diskuse