Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Samuel Valent
6. ledna 2024 13:43
Čas čtení 0:32

VIDEO: Svědci natočili tragický pád letadla herce z Kobry 11 a jeho dvou dcer

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Při nehodě přišli o život čtyři lidé.

Ve čtvrtek došlo k tragické nehodě, při které přišla o život hvězda seriálu Kobra 11 Christian Oliver a jeho dvě malé dcery. Zahynuli při havárii letadla nedaleko malého soukromého ostrova ve východním Karibiku. Oznámila to v pátek policie v ostrovní zemi Svatý Vincenc a Grenadiny.

Náhodní kolemjdoucí natočili pád letadla a zveřejnili ho na YouTube.

Kromě herce zemřeli na palubě jeho dcery Madita Klepser (10) a Annik Klepser (12) a také pilot Robert Sachs. Příčina havárie nebyla bezprostředně známa.

Christian Oliver (51) se narodil v německém městě Celle v Dolním Sasku, vyrůstal však ve Frankfurtu nad Mohanem. Po maturitě odešel studovat herectví do Los Angeles.

Během herecké kariéry se představil ve filmech jako Speed Racer (2008) či Berlínské spiknutí (2006). Čeští diváci ho mohli znát z německého seriálu Kobra 11, kde ztvárnil roli komisaře Jana Richtera.

Domů
Sdílet
Diskuse