Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Fábryová
9. ledna 2024 11:17
Čas čtení 0:23

Aplikace WhatsApp zpoplatní důležitou funkci. Co dělat, když nechceš platit?

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Aplikace WhatsApp zpoplatní důležitou funkci. Co dělat, když nechceš platit?
Zdroj: Pexels/volně k užití

Oblíbená chatovací aplikace mění od ledna 2024 důležitou funkci. Mnoho uživatelů a uživatelek systému Android si bude zřejmě muset připlatit.

Od nového roku se fotografie nebudou ukládat samostatně v telefonech, ale v úložišti společnosti Google. Za to druhé si budou muset uživatelé po jeho zaplnění připlatit, informoval portál Mirror.

9. ledna 2024 7:13 Čas čtení 0:39 Známá kurýrní služba upozorňuje klienty, že může dojít ke zpoždění zásilek Známá kurýrní služba upozorňuje klienty, že může dojít ke zpoždění zásilek

Úložiště Google nabízí 15 gigabajtů (GB) zdarma. Pokud to ale lidem nestačí, musí si zaplatit 100GB balíček za zhruba dvě eura měsíčně, v přepočtu tedy za necelých 50 korun. Pokud uživatelé a uživatelky nechtějí platit, musí své soubory z úložiště nahrát do jiného zařízení a poté je z telefonu odstranit.

Změnu uživatelé a uživatelky pocítí už v lednu 2024. V první polovině roku ji zaregistrují všichni, kteří používají operační systém Android.

whatsapp
Zdroj: Flickr.com/@Senado Federal



Domů
Sdílet
Diskuse