Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Fábryová
15. ledna 2024 18:48
Čas čtení 0:26

Nechutný případ ze Slovenska: Muž nakazil pohlavní chorobou několik dětí ve věku 7 až 11 let

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Nechutný případ ze Slovenska: Muž nakazil pohlavní chorobou několik dětí ve věku 7 až 11 let
Zdroj: PZ SR

Policie případ aktivně vyšetřuje.

Vyšetřovatel obvinil 31letého muže z okresu Sobrance z trestného činu pohlavního zneužívání, ohrožování pohlavní nemocí a sexuálního násilí. Muž byl po rozhodnutí soudu vzat do vazby.

Oběťmi obviněného je několik nezletilých dětí. Policejním vyšetřováním bylo zjištěno, jakou „návnadu“ na děti použil a jakým způsobem byly skutky spáchány.

14. ledna 2024 9:59 Čas čtení 0:37 Při střelbě v Praze střelec zranil i nizozemského turistu. Dva týdny byl v kómatu, manželka popsala hrozivé detaily Při střelbě v Praze střelec zranil i nizozemského turistu. Dva týdny byl v kómatu, manželka popsala hrozivé detaily

„Dosud se nám podařilo identifikovat tři nezletilé děti (sedm, osm a 11 let), u kterých byla po kontaktu s obviněným mužem pozitivně diagnostikována pohlavně přenosná choroba. Z dalšího šetření, které stále probíhá, však vyplývá, že není vyloučeno, že počet nakažených nezletilých bude ještě vyšší,“ informuje policie na facebooku.

Policie nesdělila další informace, aby nebránila vyšetřování, ale i vzhledem k citlivosti případu a nízkému věku obětí.

Domů
Sdílet
Diskuse