Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
16. ledna 2024 13:03
Čas čtení 0:54

V Praze srazilo auto ženu s kočárkem, dítě je v umělém spánku (Aktualizováno)

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
V Praze srazilo auto ženu s kočárkem, dítě je v umělém spánku (Aktualizováno)
Zdroj: Magistrát hlavního města Prahy

V pražských Holešovicích srazil osobní automobil ženu s kočárkem. Matku a dítě záchranáři převezli do zdravotnického zařízení.

Aktualizováno 16:36 –⁠⁠⁠⁠⁠ V Praze 7 v ulici Veletržní se v úterý stala vážná dopravní nehoda, když osobní automobil srazil ženu s kočárkem. Na místo dorazila posádka s lékařem a dvě záchranky.

Článek jsme aktualizovali o vyjádření starosty Prahy 7.

„Dítě utrpělo vážný úraz hlavy, museli jsme jej uvést do umělého spánku, zajistit dýchací cesty, žena byla při vědomí a má uraz hlavy,“ uvedla na sociální síti X Zdravotnická záchranná služba hlavního města Prahy. Doplnila, že dítě i matka byly převezeny do zdravotnického zařízení.

Další informace prozatím záchranáři nesdělili, vše vyšetřuje policie. 

„Bohužel před chvílí došlo k velmi vážné dopravní nehodě. Dodávka zastavila před přechodem pro chodce, osobní auto nedobrzdilo a narazilo do uvedené dodávky, která narazila do kočáru s matkou na přechodu,“ informoval krátce před 13. hodinou na facebooku starosta Prahy 7 Jan Čižinský (Praha sobě). 

16. května 2024 13:00 Čas čtení 3:18 Thirty Seconds to Mars přivezli do Prahy hudební mišmaš. Show připomínala rockový nářez i diskotéku z Horní Dolní (Reportáž) Thirty Seconds to Mars přivezli do Prahy hudební mišmaš. Show připomínala rockový nářez i diskotéku z Horní Dolní (Reportáž)

Doplnil, že městská část v reakci na událost požádá o omezení rychlosti v tomto úseku na 30 kilometrů v hodině a o měření rychlosti, aby toto omezení bylo respektováno.
„Zraněným samozřejmě nabízíme pomoc městské části,“ dodal.

Domů
Sdílet
Diskuse