Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Vondráková
17. ledna 2024 9:57
Čas čtení 0:38

Šok na Australian Open! Teprve 16letá hráčka porazila světovou šestku

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Šok na Australian Open! Teprve 16letá hráčka porazila světovou šestku
Zdroj: wikimedia commons/ Diane Krauss/ volně k užití

Senzační výhra se povedla Rusce Miře Andrejevové, když v druhém kole prestižního tenisového turnaje Australian Open porazila Ons Džabúr. Ta je totiž momentálně na šestém místě světového žebříčku.

První set dokonce vyhrála 6:0 a stačilo jí k tomu jen 20 minut. V druhé sadě pak soupeřce nechala jen dva gamy a zvítězila 6:2.

16. ledna 2024 16:38 Čas čtení 1:03 Slovenský premiér je na seznamu diktátorů, vyděračů a politických vyvrhelů. Zařadil ho tam prestižní magazín Slovenský premiér je na seznamu diktátorů, vyděračů a politických vyvrhelů. Zařadil ho tam prestižní magazín

„Byla jsem před zápasem velmi nervózní, protože ona pro mě byla vždy inspirací. Ještě než jsem hrála na okruhu WTA, jsem často sledovala její zápasy a teď jsem měla šanci si proti ní zahrát. V první sadě jsem hrála fakt úžasný tenis, to jsem sama od sebe nečekala,“ uvedla vycházející 16letá hvězda po zápase.

Ons Džabúr vypadla na tomto turnaji v druhém kole už podruhé. Minulý rok ji vyřadila česká tenistka Markéta Vondroušová. Ta je momentálně nejlépe hodnocenou českou hráčkou v žebříčku WTA. Drží se na sedmém místě. Na devátém místě jí na paty šlape Karolína Muchová. Ani jedna z nich se však na Autralian Open neukáže. V turnaji nyní pokračují jen Barbora Krejčíková a Brenda Fruhvirtová.

Domů
Sdílet
Diskuse