Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
23. ledna 2024 v 13:03
Čas čtení 1:00

VIDEO: Pasažér dal pěstí pilotovi. Vadilo mu zpoždění

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
VIDEO: Pasažér dal pěstí pilotovi. Vadilo mu zpoždění
Zdroj: Wikimedia Commons / volně k užití

Cestující před odletem z Nového Dillí do indického státu Goa napadl pilota, na místě musela zasahovat letištní policie.

Let se údajně zpozdil kvůli mlze v hlavním městě Indie. Když se kapitán letu chopil mikrofonu, aby oznámil další zdržení, tak se pasažér rozzuřil a udeřil ho do obličeje. Celý incident je natočen na videu, které má na sociálních sítích miliony zhlédnutí. Informoval o tom web The Independent

23. ledna 2024 v 11:26 Čas čtení 0:46 Proslulého drogového bosse odsoudili k 808 letům vězení. Má na svědomí jeden z nejhorších masakrů Proslulého drogového bosse odsoudili k 808 letům vězení. Má na svědomí jeden z nejhorších masakrů

Útočící muž ve žluté mikině na pilota v hindštině křičí „Leťte, nebo nás tu nechte“, přičemž ukazuje na dveře letadla. Požaduje propuštění všech cestujících z letadla. Podle protokolu však dveře letadla nelze otevřít poté, co jsou uzavřeny. Pasažéři v tu chvíli byli v letadle už několik hodin. Letadlo mělo opustit Nové Dillí v 7:40, cestující byli na palubu vpuštěni v 7:00. Podle webu FlightAware letadlo nakonec odletělo až v 17:30. Kvůli povětrnostním podmínkám zde bylo o víkendu zrušeno více než 100 letů.

Společnost IndiGo Airlines k incidentu vydala prohlášení: „Dne 14. ledna 2024, během oznámení o zpoždění letu prvním důstojníkem letu 6E2175, cestující napadl prvního důstojníka. Podle protokolu byl cestující prohlášen za neukázněného a předán místním orgánům činným v trestním řízení k dalšímu opatření. Incident je postoupen nezávislému internímu výboru, aby přijal náležitá opatření a zařadil cestujícího na ‚seznam bez letů‘, jak je stanoveno v regulačních pokynech.“ Kapitán letadla Anup Kumat podal na cestujícího stížnost na policii a bylo zahájeno vyšetřování. 

Domů
Sdílet
Diskuse