Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
26. ledna 2024 v 15:12
Čas čtení 0:30

O2 TV brzy zdraží oblíbený sportovní balíček, připlatíš si 50 korun

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
O2 TV brzy zdraží oblíbený sportovní balíček, připlatíš si 50 korun
Zdroj: Wallpaper Flare/volně k užití

Uživatelé sportovního balíčku placené IPTV služby O2 TV si od konce února připlatí.

Operátor o tom zákazníky podle serveru MediaGuru informoval hromadným e-mailem. Cena tarifu, který zahrnuje veškeré sportovní kanály nabízené touto službou, vzroste ke 28. únoru. Místo 499 korun měsíčně se bude nově platit 549 korun. 

26. ledna 2024 v 10:49 Čas čtení 0:57 Soud objasnil, proč dal otčímovi podmínku. První styk prý iniciovala poškozená Soud objasnil, proč dal otčímovi podmínku. První styk prý iniciovala poškozená

„Nadále platí, že je služba bez závazku, pokud s touto změnou nesouhlasíte, můžete službu ke dni 27. 2. 2024 bez sankce zrušit (případně i kdykoliv později),“ informuje operátor.

Hned den po zdražení, tedy 29. února, O2 TV zařadí do programové nabídky nové kanály Nova Sport 5 a Nova Sport 6, které se zaměří především na motoristické sporty. Hlavním obsahem budou přenosy závodů formule 1, k nimž Nova získala exkluzivní vysílací práva.

Balíček O2 TV Sport Max se tak rozroste na 23 kanálů, k nimž diváci mohou sledovat dalších 90 stanic ze základních tarifů služby.

Domů
Sdílet
Diskuse