Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
27. ledna 2024 v 16:00
Čas čtení 0:39

Vražda u Kyjského rybníka: Přiznal se k ní muž, který předtím zaútočil sekerou na ženu s kočárkem

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Vražda u Kyjského rybníka: Přiznal se k ní muž, který předtím zaútočil sekerou na ženu s kočárkem
Zdroj: Policie ČR

Muž, který byl v pátek zadržen v souvislosti s napadením v Kunratickém lese a s útokem sekerou v Hostavicích, se přiznal k vraždě u Kyjského rybníka.

Policisté v sobotu nauvedli, že třiadvacetiletý muž se k činu přiznal během výslechu. Podle psychiatra však není v současné době schopný dalších úkonů, z toho důvodu zatím nebyl ani obviněn.

Muž byl zadržen v pátek kolem poledne. Policie krátce po jeho zadržení uvedla, že je podezírán z pátečního napadení dvou lidí v Kunratickém lese a ze čtvrtečního útoku sekerou na ženu s kočárkem na ulici v pražských Hostavicích, informuje stanice ČT24

26. ledna 2024 v 14:31 Čas čtení 0:31 Napadení v Kunratickém lese a útok sekyrou v Hostavicích: Policie zadržela podezřelého muže Napadení v Kunratickém lese a útok sekyrou v Hostavicích: Policie zadržela podezřelého muže

Dva lidé skončili v nemocnici

Sedmdesátiletý muž skončil po útoku v Kunratickém lese s tržnými ranami na hlavě a pohmožděninami v nemocnici, druhého z napadených ošetřili záchranáři na místě. V nemocnici skončila také žena, kterou útočník napadl v Hostavicích. Podle ČT24 utrpěla zranění hlavy, je ale mimo ohrožení života. 

Domů
Sdílet
Diskuse