Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
31. ledna 2024 14:45
Čas čtení 0:42

Známá síť drogerií spouští službu Scan & Go. Zboží nebude třeba vůbec vyndávat na pás

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Známá síť drogerií spouští službu Scan & Go. Zboží nebude třeba vůbec vyndávat na pás
Zdroj: Freepik/@ gpointstudio/volně k užití

Společnost dm drogerie markt začíná se službou Scan & Go. Díky ní budou lidé moci nákup zaplatit bez vyndávání věcí na pás.

Návštěvníci a návštěvnice drogerie si mohou své položky naskenovat do mobilní aplikace Moje dm a vložit do tašky. Poté u pokladny jen načtou QR kód a nákup zaplatí. Novinku si jako první vyzkouší lidé v prodejně OC IGY České Budějovice, v příštích měsících se služba rozšíří do poboček po celém Česku.

30. ledna 2024 14:35 Čas čtení 1:01 Česká banka spouští novou spořicí službu, v pilotním provozu uspořila klientům 58 milionů Česká banka spouští novou spořicí službu, v pilotním provozu uspořila klientům 58 milionů

„Díky službě Scan & Go nyní odpadá nutnost vyskládat celý nákup u pokladny a poté ho zase vracet do tašky. Zákazníci si naskenované produkty uloží do tašek beze spěchu, díky čemuž klesá i riziko, že se nějaká věc poškodí. Zároveň tato nová služba pomůže zkrátit čekací dobu u pokladen,“ cituje web Zboží & Prodej Jiřího Peroutku, manažera komunikace dm drogerie markt.

Jak si službu nastavit?

K užívání Scan & Go potřebuješ připojení k internetu a aplikaci Moje dm se svým zákaznickým kontem. Na prodejně naskenuješ pomocí fotoaparátu QR kód u vstupu. Poté už můžeš postupně chodit, vybírat a skenovat položky, které si chceš zakoupit. Jakmile budeš mít hotovo, klikneš na tlačítko vpravo nahoře „K pokladně“ a vygenerovaný QR kód pak jen předložíš prodavači*prodavačce a zaplatíš. 

Domů
Sdílet
Diskuse