Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Anna Vondráková
11. února 2024 17:00
Čas čtení 0:32

Hádka mladých studentů v Ostravě skončila pobodáním. Útočníkovi hrozí 18 let ve vězení

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Hádka mladých studentů v Ostravě skončila pobodáním. Útočníkovi hrozí 18 let ve vězení
Zdroj: Policie ČR

V pátek došlo v areálu kolejí v Ostravě ke střetu dvou studentů. Hádka vyvrcholila až ve fyzický konflikt. Důvodem měla být žárlivost.

O obvinění v neděli na svých stránkách informovala policie Moravskoslezského kraje. Oba studenti měli být cizinci ve věku 22 a 24 let. Mladší ze studentů měl utrpět vážná bodná zranění a být hospitalizován. Útočník byl následně nalezen a zadržen díky operativní činnosti na nádraží ve Studénce.

11. února 2024 15:00 Čas čtení 1:18 Trump prohlásil, že by podporoval Rusko a nechránil by členy NATO, kteří neplatí ​ Trump prohlásil, že by podporoval Rusko a nechránil by členy NATO, kteří neplatí ​

„Případ si do své gesce včerejšího dne převzali kriminalisté z Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje. Ihned se začali zabývat okolnostmi případu, co tomu vše předcházelo, a v neposlední řadě shromažďovali informace, aby rozklíčovali samotnou událost,“ uvedla v oznámení policejní mluvčí Eva Michalíková.

V neděli tak policisté zahájili trestní stíhání pro pokus o vraždu. Policie uvedla, že bude dán podnět k návrhu na vzetí do vazby. Obviněnému tak hrozí 10 až 18 let za mřížemi, mladík údajně s kriminalisty spolupracoval a ke svému činu se doznal. Jako motiv uvedl žárlivost.

Domů
Sdílet
Diskuse