Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
TASR
15. února 2024 8:07
Čas čtení 0:36

Málem se upálil zaživa. Muž v Praze protestoval proti válce v Pásmu Gazy

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Málem se upálil zaživa. Muž v Praze protestoval proti válce v Pásmu Gazy
Zdroj: Unsplash / Richard Wang

Na demonstraci na podporu Palestinců se pokusil zapálit muž.

Účastník demonstrace na podporu Palestinců se ve středu v odpoledních hodinách pokusil zapálit před izraelským velvyslanectvím v Praze. Díky rychlému zásahu přítomných policistů se mu to nepodařilo.

14. února 2024 8:24 Čas čtení 0:18 Mladou ženu v Praze srazilo auto. Na místě zemřela Mladou ženu v Praze srazilo auto. Na místě zemřela

Muž se polil hořlavinou a poté se pokusil zapálit zapalovačem, což podle svědků nevyšlo. Zpacifikovali ho policisté, kteří na shromáždění dohlíželi.

Incidentem se budou zabývat kriminalisté z oddělení terorismu a extremismu, uvedla policie na sociálních sítích. Dodala, že muž byl předán záchranné službě.

Včera odpoledne se poblíž izraelského velvyslanectví konala demonstrace proti izraelským vojenským operacím v Pásmu Gazy, které se zúčastnilo asi 100 lidí. Na protější straně ulice se shromáždilo několik příznivců Izraele; ke střetům nedošlo.

Domů
Sdílet
Diskuse