Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Anna Vondráková
15. února 2024 10:22
Čas čtení 0:28

Zážitek jako z hororu. Turisté zůstali na mostě viset hlavou dolů

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Zážitek jako z hororu. Turisté zůstali na mostě viset hlavou dolů
Zdroj: Sky Bridge

Během přechodu přes 88 metrů dlouhý visutý most přes kaňon Longtan v Číně turisté ztratili rovnováhu. Nikomu se však nic nestalo.

Ihned poté, co se návštěvníci ocitli hlavou dolů, zasáhl personál atrakce, most byl dočasně uzavřen a nikdo tak neutrpěl žádná vážnější zranění. Personál zároveň uvedl, že se nemohlo jednat o pochybení z jejich strany a že incident si museli přecházející způsobit sami nevhodným pohybem.

14. února 2024 12:28 Čas čtení 0:30 VIDEO: Dopravní kolaps v New Yorku. Město zasáhlo největší sněžení za poslední dva roky VIDEO: Dopravní kolaps v New Yorku. Město zasáhlo největší sněžení za poslední dva roky

Jejich tvrzení podpořilo i následné vyšetřování. „Most má dvojité jištění, bezpečnostní lana a bezpečnostní zámky, jenže zúčastnění turisté se silně třásli, až ztratili půdu pod nohama. Na této atrakci pracují během služby vždy dva členové ochranky, kteří v té době také poskytovali rady a instrukce, aby zajistili bezpečnost osob, které ztratily stabilitu, a umožnili jim úspěšně dokončit jejich zážitek. Turisté nebyli zraněni a uvedli, že šlo o jejich vlastní nezodpovědné jednání,“ uvedl jeden ze zaměstnanců.

Domů
Sdílet
Diskuse