Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Vondráková
17. února 2024 16:09
Čas čtení 0:36

Muže před Valentýnem opustila přítelkyně, o tři dny později vyhrál přes 20 milionů korun

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Muže před Valentýnem opustila přítelkyně, o tři dny později vyhrál přes 20 milionů korun
Zdroj: Freepik/volně k užití/ilustrační foto

Zdá se, že známé přísloví „štěstí ve hře, neštěstí v lásce“ opravdu platí. Muž v USA vyhrál nezvykle vysokou částku pomocí stíracího losu jen tři dny poté, co se s ním rozešla jeho přítelkyně.

Muž koupil los v obchodě Walmart ve státě Illinois v USA. K jeho překvapení po setření zjistil, že se mu podařil opravdu šťastný výběr, vyhrál totiž milion dolarů (23 milionů korun). Raději se rozhodl zůstat v anonymitě, ale uvedl, že ihned ucítil, že se mu naprosto změnil život.

17. února 2024 14:08 Čas čtení 1:11 KALKULAČKA: Příspěvek na živobytí. Zjisti, zda na něj máš nárok a jakou částku můžeš dostat KALKULAČKA: Příspěvek na živobytí. Zjisti, zda na něj máš nárok a jakou částku můžeš dostat

Šťastlivec v rozhovoru pro CBS přiznal, že ačkoliv má z výhry radost, přišla jen pár dní po prohře v jeho soukromém životě. „Nemám nikoho zvláštního, s kým bych se o svou velkou novinu podělil, protože jsme se s přítelkyní rozešli tři dny předtím, než jsem si koupil výherní tiket. Dá se říct, že jsem neměl moc štěstí v lásce, ale to nevadí, protože teď jsem opravdu trefil jackpot,“ prozradil.

Podle statistik se za letošní rok v Illinois prodalo přes sedm a půl milionu výherních losů. Celkově tak hráčům vyplatili přes 190 milionů dolarů. To, že by někdo najednou vyhrál takové množství peněz, však tak časté není.

Domů
Sdílet
Diskuse