Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
8. března 2024 13:45
Čas čtení 0:39

Ikea hlásí velké slevy. Ceny oblíbených kousků klesly o 20 procent

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Ikea hlásí velké slevy. Ceny oblíbených kousků klesly o 20 procent
Zdroj: Unsplash/Alexander Isreb/volně k užití

Obchodní řetězec s nábytkem Ikea oznámil zlevnění stovek produktů ze svého sortimentu. Tímto krokem chce docílit dostupnějších cen pro zákazníky a zákaznice.

Zlevňování začalo už na konci února, pokles cenovek činí v průměru více než 20 procent. Mezi levnějšími produkty najdeš například oblíbenou rozkládací pohovku Friheten, jejíž cena klesla z původních 14 990 na 11 990 korun.

Levnější cenovku má také konferenční stolek Lack, který byl zlevněn o sto korun na nynějších 499 korun. O tisícikorunu klesla cena také u černohnědé komody Malm se šesti zásuvkami, která nyní stojí 3 990 korun. Skleněnou lahev Korken nyní zákazníci najdou za pouhých 49 korun. 

6. března 2024 16:05 Čas čtení 0:40 Oblíbený nákupní řetězec projde zásadní proměnou. Má nové logo, slogan i interiér Oblíbený nákupní řetězec projde zásadní proměnou. Má nové logo, slogan i interiér

„Jde o největší a zdaleka nejvýraznější snížení cen sortimentu IKEA, jaké jsem kdy osobně zažil. Být pro naše zákazníky cenově co nejdostupnější zůstává naší dlouhodobou prioritou,“ říká generální ředitel IKEA Česká republika, Maďarsko a Slovensko David McCabe. 

Šťastné pátky

Pro členy věrnostního klubu Ikea Family si společnost připravila speciální akci s názvem „Šťastný pátek“, která probíhá od 9. února až do léta. Její součástí jsou nejoblíbenější hlavní jídla v restauraci za poloviční cenu či možnost nákupu vybraných produktů za speciální nižší ceny o 20 až 30 procent. 

Domů
Sdílet
Diskuse