Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Vondráková
12. března 2024 7:00
Čas čtení 0:28

Dopravní podnik v Praze rozprodává vozový park. Koupit si můžeš třeba autobus

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Dopravní podnik v Praze rozprodává vozový park. Koupit si můžeš třeba autobus
Zdroj: PID

Pražský dopravní podnik se rozhodl přistoupit k prodeji části svého majetku. Ceny si určí sami kupující.

Starší vozy lze totiž pořídit „obálkovou metodou“. Zájemci své kontaktní údaje společně s navrhovanou kupní cenou pošlou dopravnímu podniku a zapíší se tak do soutěže. Nabídky lze podávat do pátku 22. března na jednu z podatelen.

Podnik nabízí k prodeji celkem 30 autobusů a několik dalších vozidel, často jsou však zničená či nepojízdná. V nabídce jsou i další předměty, pořídit lze například čisticí zařízení, svářečku nebo i hydraulický lis.

O výsledcích budou případní zájemci informováni po skončení soutěže. Případný zakoupený majetek si budou moci převzít v jednom z areálů dopravního podniku. K nákladům je potřeba připočítat i cenu poskytnutí jeřábu pro nakládku autobusů, tramvají a dalšího objemného majetku. Od prvního dubna si podnik účtuje 1480 korun za hodinu provozu.

Domů
Sdílet
Diskuse