Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Anna Vondráková
22. března 2024 10:03
Čas čtení 0:30

MMA zápasník Filip Grznár srazil ženu na přechodu, měla vběhnout do vozovky bez rozhlédnutí

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
MMA zápasník Filip Grznár srazil ženu na přechodu, měla vběhnout do vozovky bez rozhlédnutí
Zdroj: wikimedia commons / Apemcz / volně k užití

K nehodě došlo ve čtvrtek v Praze poblíž obchodního centra Flora. Grznár ženě ihned po nehodě zavolal záchranku, údajně nemá žádná vážnější zranění.

„Na místě byla policejní hlídka, test na drogy a alkohol byl negativní,“ uvedl kulturista pro CNN Prima NEWS. Navíc dodal, že ani nejel rychle, údajně asi jen rychlostí 20 kilometrů za hodinu. Po nehodě zraněné ženě zavolal záchranku a momentálně čeká, jak jí bude moci pomoci.

21. března 2024 17:20 Čas čtení 1:01 Rusko se chystá napadnout NATO. Útok může přijít dříve, než všichni čekali, varují američtí analytici Rusko se chystá napadnout NATO. Útok může přijít dříve, než všichni čekali, varují američtí analytici

Nehodu potvrdili i policisté, jejichž mluvčí Jan Rybanský pro web Život v Česku uvedl, že podle stávajících informací nehodu způsobil řidič, jelikož auto nedobrzdil. Grznár ale řekl, že celá věc je v řízení. Žena totiž prý vběhla do vozovky, aniž by se předem rozhlédla. 

Podle mluvčí pražské záchranné služby Jany Poštové utrpěla žena ve věku asi čtyřiceti let úraz dolní končetiny. „Naštěstí byla po celou dobu ošetřování při vědomí a následně jsme ji převezli do nemocnice k další péči,“ uvedla. 

Domů
Sdílet
Diskuse