Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Vincenc Novák
27. března 2024 14:30
Čas čtení 0:33

VIDEO: Brněnským tunelem se řítilo auto v protisměru. Nikdo se naštěstí nezranil

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Brněnským tunelem se řítilo auto v protisměru. Nikdo se naštěstí nezranil
Zdroj: Městská police Brno

Velké překvapení čekalo na řidiče v brněnském Husovickém tunelu, kde se minulý týden proháněl řidič v protisměru. Svou hazardní jízdou ohrozil osádky ostatních vozidel i sám sebe.

O nebezpečné jízdě se strážníci dozvěděli prostřednictvím linky 156, na kterou volali překvapení řidiči. Po jejich příjezdu již neukázněný řidič v tunelu nebyl, díky záběrům z bezpečnostních kamer se však podařilo zachytit jeho auto včetně registrační značky. 

26. března 2024 16:29 Čas čtení 1:23 Hrozivé podmínky kuřat chovaných pro Albert. Ochránci zvířat odstartovali kampaň, supermarket se vyjádřil (Aktualizováno) Hrozivé podmínky kuřat chovaných pro Albert. Ochránci zvířat odstartovali kampaň, supermarket se vyjádřil (Aktualizováno)

Záběry zachycují, jak řidič vjel do tunelu jízdním pruhem určeným pro výjezd a zákazová značka u výjezdu ho zřejmě nikterak nevyvedla z míry. To však není vše, řidič zřejmě u vjezdu do tunelu zastavil. Když ale před sebou neviděl žádné auto, rozhodl se pokračovat vpřed vstříc možné nehodě. Díky pohotové reakci protijedoucích řidičů naštěstí k žádnému neštěstí nedošlo. 

Po chvilce jízdy řidič zřejmě pochopil, že tudy cesta nevede. Ve chvíli, kdy provoz zeslábl, se rozhodl provést další nebezpečný manévr a začal se v tunelu otáčet. Následně z místa odjel. I přes zmíněnou otočku je však dotyčný podezřelý z několika přestupků a čeká ho správní řízení. 

Domů
Sdílet
Diskuse