Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Čteš článek:
V těchto zemích je nejméně bezpečno. Kolikáté se umístilo Česko?

7. Trinidad a Tobago

Na sedmém místě se umístila Republika Trinidad a Tobago s hodnotou 70,8. Zemi ohrožuje mimo jiné i vysoká poptávka po nelegálních zbraních. Turisté se zde stávají především oběťmi kapesních krádeží a podvodů.

6. Honduras

S indexem kriminality 74,54 je Honduras na šestém místě na světě. Nejhorší situaci zažil Honduras v roce 2012, kdy v zemi docházelo k přibližně 20 vraždám denně, které páchaly především gangy.

18. dubna 2024 13:00 Čas čtení 7:00 Bílý dům, nebo vězení? Shrnujeme pikantní kauzy, kvůli kterým Donaldu Trumpovi teče do bot Bílý dům, nebo vězení? Shrnujeme pikantní kauzy, kvůli kterým Donaldu Trumpovi teče do bot

5. Jihoafrická republika

Přesně 75,5 stačí na pátou příčku na tomto žebříčku. Opět jde o velmi vysoký počet přepadení, znásilnění, vražd a dalších násilných trestných činů. Jihoafrická republika má navíc jeden z největších počtů znásilnění na světě.

4. Haiti

Stát v západní části ostrova Hispaniola v Karibském moři na tomto seznamu figuruje na čtvrtém místě s cifrou 78,3. Opět jde především o mix politické nestability a vysoké nezaměstnanosti. Haiti navíc zasáhlo několik přírodních katastrof.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse