Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna-Marie Hanzlíková
21. dubna 2024 15:15
Čas čtení 0:42

„Byla to úžasná máma a kamarádka.“ Navigátorka Alena Krejčíková zemřela při nehodě na Rallye Šumava

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
„Byla to úžasná máma a kamarádka.“ Navigátorka Alena Krejčíková zemřela při nehodě na Rallye Šumava
Zdroj: Policie ČR

Po vážné nehodě podlehla zraněním spolujezdkyně Alena Krejčíková. Závod pokračovat nebude.

„U obce Strážov řidič narozený v roce 1979 s vozidlem Subaru Impreza z dosud přesně nezjištěných příčin vylétl mimo trať do pole, kde s ním havaroval,“ řekl pro Deník mluvčí policie Ondřej Hodan.

„Ve voze s ním jako spolujezdkyně jela žena ročník narození 1983. Alkohol byl u řidiče vyloučen dechovou zkouškou, ale byl u něj nařízen i odběr krve v nemocnici,“ dodal mluvčí. Spolujezdkyně byla navigátorka Alena Krejčíková, jednačtyřicetiletá rodačka z Klatov.

Za volantem seděl Jaroslav Krejčík. Nehoda se stala při závodu Rallye Šumava, smrtelná nehoda je poznamenala po jedenácti letech. „Organizační výbor vyjadřuje upřímnou soustrast všem pozůstalým,“ uvedl pro CNN Prima News

Krejčíková podlehla zraněním v plzeňské fakultní nemocnici, kam ji transportovali vrtulníkem. „Vím, že s manželem jezdila rallye, a když jsem se dozvěděla, co se stalo, tak to pro mě bylo hrozná rána. Zasáhlo mě to, i když už jsme nyní nebyly tolik v kontaktu. Byla skvělá,“ řekla o rodinné tragédii zmíněnému deníku jedna z jejích spolužaček.

„Ona byla úžasná máma, kamarádka, spolužačka. Hodně mi sama pomohla, když jsem na tom nebyla nejlépe,“ vzpomíná na ni kamarádka Mája.

Domů
Sdílet
Diskuse