Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
ČTK
11. května 2024 v 17:08
Čas čtení 0:31

Policie šetří napadení v Chomutově, dvě osoby mají bodná zranění

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie šetří napadení v Chomutově, dvě osoby mají bodná zranění
Zdroj: Policie ČR

Policie šetří incident, při němž dnes před polednem v jednom bytě na sídlišti Březenecká v Chomutově utrpěly bodná zranění dvě osoby. U jedné jsou zranění vážná a u druhé středně vážná.

Obě zraněné osoby záchranáři přepravili do nemocnic, jednu z nich letecky. Policie jednu osobu zadržela. ČTK dnes o incidentu informovala regionální mluvčí policie Miroslava Glogovská.

„Krátce před 12:00 jsme přijali oznámení o napadení na chomutovském sídlišti Březenecká. Podle prvotních informací mělo v bytě panelového domu dojít k incidentu, po němž odtud vyběhly ven osoby s bodnými poraněními. Přivolaní zdravotníci dvěma zraněným poskytli první pomoc a poté je transportovali do nemocnice,“ uvedla Glogovská.

Mluvčí záchranné služby Prokop Voleník ČTK řekl, že těžce zraněnou osobu přepravili vrtulníkem do ústecké nemocnice. „A jednu osobu se středně vážným zraněním jsme transportovali do chomutovské nemocnice,“ dodal.

Poblíž místa incidentu policisté zadrželi i jednu osobu, více k případu podle mluvčí zatím nelze sdělit. „Na místo byl vyslán výjezd kriminalistů, zasahuje tam i několik uniformovaných hlídek. Okolnosti jsou předmětem prověřování,“ dodala.

Domů
Sdílet
Diskuse