Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
16. května 2024 v 11:03
Čas čtení 0:33

Týdenní předpověď počasí: Teploty zůstanou vysoko, připrav si ale deštník

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Týdenní předpověď počasí: Teploty zůstanou vysoko, připrav si ale deštník
Zdroj: Freepik/volně k použití

Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) zveřejnil předpověď počasí na víkend a příští týden. Bude polojasno až oblačno, objeví se přeháňky i bouřky.

V pátek bude zataženo až oblačno, občas se objeví déšť, zejména v jihozápadní polovině území, ojediněle mohou přijít i bouřky. Teploty přes den se budou pohybovat mezi 13 a 17 stupni Celsia, na severu a severovýchodě mohou vystoupat až na 19 stupňů. V severovýchodní polovině Čech meteorologové očekávají zvýšené riziko vzniku a šíření požárů.

16. května 2024 v 7:15 Čas čtení 1:04 Kouření, domácí mazlíčci i návštěvy. Podívej se, co ti majitel*ka bytu nesmí zakázat Kouření, domácí mazlíčci i návštěvy. Podívej se, co ti majitel*ka bytu nesmí zakázat

Sobota bude oblačná, místy s přeháňkami nebo občasným deštěm, ojediněle se také objeví bouřky. Teploty přes den mohou vystoupat až na 22 stupňů.

V průběhu polojasné neděle se také ojediněle objeví přeháňky, ráno mlhy, místy také bouřky. Teploty přes den dosáhnou 19 až 23 stupňů.

Pondělí zůstane polojasné s ojedinělými přeháňkami a bouřkami. Přes den bude 20 až 24 stupňů. Do čtvrtka pak bude oblačno až polojasno, místy s přeháňkami nebo bouřkami. Přechodně může být až zataženo s deštěm. Nejvyšší denní teploty dosáhnou 19 až 24 stupňů.  

Domů
Sdílet
Diskuse