Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
20. května 2024 v 10:31
Čas čtení 0:33

Voda v bruslích i rukavicích. Slovenský hokejista si stěžuje na podmínky v Ostravě

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Voda v bruslích i rukavicích. Slovenský hokejista si stěžuje na podmínky v Ostravě
Zdroj: TASR/AP

Slovenský tým zatím stále nemá jistou účast ve čtvrtfinále.

Hokejisté Slovenska v neděli podlehli Lotyšům 2:3 po samostatných nájezdech. O čtyřech postupujících se tak rozhodne v úterý, kdy naši sousedé vyzvou dosud neporažené Švédy. 

Člen slovenské reprezentace, obránce Šimon Nemec, si po zápase postěžoval na ostravskou halu, ve které se hraje. „Podmínky jsou tady hrozné, někdo by se na to měl podívat,“ cituje hokejistu web Hokej.cz

19. května 2024 v 16:32 Čas čtení 0:48 VIDEO: Drsný zásah proti fanouškům Sparty. Policie použila obušky i slzný plyn VIDEO: Drsný zásah proti fanouškům Sparty. Policie použila obušky i slzný plyn

„Nejsme roboti, ale lidi. Je tu takové teplo, že už v páté minutě máme mokré rukavice a nedá se vystřelit. V podstatě nemáme puk pod kontrolou. Už při rozcvičce je velké teplo, v šatně taky. Zažívám to poprvé, kompetentní lidé by se na to měli zaměřit,“ doplnil Nemec.

Led podle jeho slov není tak špatný a organizátoři se snaží, jak můžou. „Ale když máte vodu v bruslích i rukavicích, hraje se hokej těžko. Chtěli jsme tvořit, ale nešlo to. Musíme se s tím smířit,“ doplnil.

Domů
Sdílet
Diskuse