Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
28. května 2024 v 15:42
Čas čtení 0:38

Prahu dnes čeká megadebata s Janem Špačkem. Vyzpovídá kandidáty do europarlamentu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Prahu dnes čeká megadebata s Janem Špačkem. Vyzpovídá kandidáty do europarlamentu
Zdroj: Freepik/freepik/volně k užití

Hned osm kandidátů se společně představí v pražském divadle ARCHA+.

„Nejsem Václav Moravec a už vůbec ne Světlana Witowská. Možná právě proto budu moderovat Evropskou MEGA debatu Jana Špačka,“ oznamuje v propagačním videu na sociálních sítích moderátor.

Jedná se také o jednu z největších akcí pro mladé diváctvo v kontextu volební kampaně do Evropského parlamentu. „Bude to ta nejlepší a možná taky nejhorší, nejsledovanější a také možná nejmíň sledovaná debata před evropskými volbami,“ slibuje Špaček.

28. května 2024 v 13:10 Čas čtení 0:53 Eurovolby se blíží. Koho by volila zvířata? Eurovolby se blíží. Koho by volila zvířata?

„Make Europe Great Again.“ Nad politickými, společenskými i řečnickými otázkami budou debatovat Johanna Nejedlová, Luděk Nidermayer, Filip Turek, Petr Mach, Jaroslav Bžoch, Markéta Gregorová, Adam Trunečka a Ondřej Dostál. Akce začíná 28. května v 19:30, lístky jsou už vyprodané. Zkrácený záznam by měl být dostupný na YouTube.

Domů
Sdílet
Diskuse